Glascom Tuinbouw, de innovatieve glasleverancier

Glascom Tuinbouw is een onafhankelijke vlakglasgroothandel. We zijn gespecialiseerd in het leveren van alle mogelijke glasproducten en in het adviseren op het gebied van vernieuwende glastoepassingen. We zijn aangesloten bij de Glas Branche Organisatie.
Voor uw specifieke wensen vinden we een passende glasoplossing. In diverse branches hebben we ruime praktijkervaring in glasprojecten. Enkele voorbeelden:

  • tuinbouwkassen
  • kantoorpanden
  • atriums
  • luxe hobbykassen
  • carports
  • bijzondere bouwprojecten

Tuinbouw

Glascom Tuinbouw is betrokken bij diverse nieuwe ontwikkelingen op het gebied van (tuinbouw-)glas. We zijn dan ook nauw betrokken bij de AVAG (het Platform Toeleverinciers Glastuinbouw). Glascom Tuinbouw is partner van GroGlass.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Glascom Tuinbouw of over SmartGlass? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek: info@glascomtuinbouw.nl of 0174-510082.

De wereld van glas

De wereld van glas

Glas is doorzichtig en glad. Maar wat weet u nog meer over glas? Lees ons dossier 'De wereld van glas' met informatie over onder meer de onstaansgeschiedenis, het productieproces en verschillende soorten glas.

Meer weten?

Glascom op Facebook

Ook wij staan dit jaar op de Greentech in de Rai Amsterdam. Van 11 t/m 13 juni kunt u ons vinden in de stand van DA-Glass – standnummer 08.528…

0 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

Vanaf vandaag staat onze nieuwe website van Glascom International B.V. online: https://www.glascom-int.com.

1 vind ik leuks, 0 reacties3 maanden geleden

WestlandTheater De Naald

Ook Glascom Tuinbouw is ” trotse sponsor ” van de zoektocht naar jong Talent !!!

0 vind ik leuks, 0 reacties4 maanden geleden