Vuil hecht zich nauwelijks aan het oppervlak

Meer instraling door schoon kasdek

Elke teler weet: iedere procent licht zorgt voor een hogere productie. Die hoeveelheid licht is van veel zaken afhankelijk, zoals: de intensiteit van de zon, de hoek van de lichtinval en de doorlatendheid van het kasdek. Maar heeft u wel eens gedacht aan de gevolgen van een vies kasdek?

Nooit meer ramen wassen

Met SmartGlass heeft u dus altijd schone ramen. U bespaart dus op kosten van grote wasinstallaties én heeft altijd de hoogste instraling. Daarmee is SmartGlass het meest aantrekkelijke glas voor de glastuinbouw.

Vuil hecht zich niet

SmartGlass heeft een zeer fijne oppervlaktestructuur. Vuil hecht zich daardoor nauwelijks aan het oppervlak. Bovendien is het glas hydrofiel: condenswater vormt geen druppels (die naar beneden kunnen vallen), maar vormt een filmpje en loopt af naar de goot (en neemt eventuele verontreiniging mee).

Meer voordelen

SmartGlass heeft meer ijzersterke voordelen:

Condenswater vormt geen druppels

De wereld van glas

De wereld van glas

Glas is doorzichtig en glad. Maar wat weet u nog meer over glas? Lees ons dossier 'De wereld van glas' met informatie over onder meer de onstaansgeschiedenis, het productieproces en verschillende soorten glas.

Meer weten?

Glascom op Facebook

WestlandTheater De Naald

Ook Glascom Tuinbouw is ” trotse sponsor ” van de zoektocht naar jong Talent !!!

0 vind ik leuks, 0 reacties2 weken geleden

0 vind ik leuks, 0 reacties9 maanden geleden

Three story greenhouse Vertical Harvest of Jackson Hole passes GAP audit First US vertical farm receives GAP Certification Vertical Harvest of..

1 vind ik leuks, 0 reacties9 maanden geleden